Fizyk 0 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Nick :FizykLink do SSów :Nie mam żadnych ssWycinek z konsoli :Serwer :Pro cod mod Od siebie: Nie wiem o co chodzi gram sobie na mapce de_westwood jestem na dachu wychodzi jakis koleś na dach strzelam wchodzi Hs a tu nagle informacja Zostałeś zbanowany wrzuc ss na forum.Ss niestety nie mam ale jesli admin banowal prosze o dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 http://myndos.unixstorm.org/45/ban_list.php?bid=96 Tu jest twój ban. Wstaw screeny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonusikRPK 1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Ss'y zrobione były jak nie wrzucisz Ub nie ma proste. Edytowane 31 Marca 2013 przez Chada Jedynie osoby z ranga UBTEAM i wyszą mogą się wypowiadać ! +1 warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk 0 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 http://speedy.sh/ryQzz/Pulpit.rar Prosze o szybkie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 w amx bans nie ma twojego bana albo amx bans sie zbugowal i usunely sie bany albo h@ usunal. powinienes moc grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk 0 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Przykro mi ale nadal nie moge grac ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 W bazie cię nie ma dziwne że nie możesz grać. Podaj może twoje IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 194.63.130.43 moje ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 skopiuj co ci wyskakuje w konsoli gdy próbujesz wejść na serwer. Bo twojego bana nie ma w amx bans. może dostałeś też bana na nick, lub cfg albo zakres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Moge już wbić na server. Dziekuje za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi