JeyJey89 56 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 1. Nick: JeyJey 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 28 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak oczywiście 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: nie 7. Link do swojego GameTracker'a**: nie posiadam 8. Parę słów o sobie **: Pisać można wiele mam 28 lat i pykam w gry dla relaksu i zabawy 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: z powodu tego że często brak admina na serwie i ludzie robia co chcą nie da się grać nadużywaja mikro 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:http://steamcommunity.com/id/Rafakasi89 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1h do 6 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): przeważnie wieczornych od 19 do 24 w weekendy prędzej 13. Staż w Counter-Strike 1.6:od 2006 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):TAK ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horacurka13 44 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Brak GT, ani razu cie na serwerze nie widzialem. Jestem na ogromne nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Twojego GT nawet nie ma w GameTrack`u. Nigdy Cię nie widziałam na serwerze, i coś mi się wydaję ze podanie miało być tylko na GO bo nie widzę u Ciebie na steam Csa 1.6 Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi