JeyJey89 56 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 1. Nick: JeyJey 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 28 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak oczywiście 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: nie 7. Link do swojego GameMe: nie posiadam 8. Parę słów o sobie **: Pisać można wiele mam 28 lat i pykam w gry dla relaksu i zabawy 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: z powodu tego że często brak admina na serwie i ludzie robia co chcą nie da się grać nadużywaja mikro 10. STEAM_ID:http://steamcommunity.com/id/Rafakasi89 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1h do 6 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): przeważnie wieczornych od 19 do 24 w weekendy prędzej 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Ponad 2000h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):TAK ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 - konto do podania - zbytnio Cię nie czaje z tego servera może dlatego,że jestem rzadko mogę się mylić Moim skromnym zdaniem jestem na NIE pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Brak spelnionych wymagan. nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 1. Brak GameMe 2. Konto pod podanie 3. Nie kojarzę cię z serwera. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jak wyżej opisali to inni, Podanie odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi