HEDY igor 0 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) 2. Nick:Hedy Igor 3. Imię:Igor 4. Wiek:15 prawie 16 5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie 6. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10):8/10 7. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 8. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/HEDY igor/193.33.177.87:27051/ Postaram grać wicęj na waszym serwerze bo jest zajebisty 9. Opisz siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam Na Imie igor Mam lat 15 ogarniam komendy dlaczego chce być strażnikiem lub adminem bo dużo typów nie ogarnia 10. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak Mam stema:Mr_Kasztan13371337 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:7,6 godzin 12. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):weekendy gram 7.6 godzin a w szkolne 4,5 13. Staż w grze Counter Strike 1.6: Dopiero zacząłem ale bedę grał więcej bo wasz serwer jest zajebisty 14. Czy byłeś już administratorem?(Nie podajemy linków):Na waszym serwie nie a na innych tak Bardzo mi zależy na Adminie lub Strażniku Bede Się wpłacał jak można psc Edytowane 17 Października 2017 przez HEDY igor Powód Napisałem żę Bardzo mi zależy na Adminie lub Strażniku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Brak GT Do odrzucenia Poza tym słabe podanie (liczne błędy ortograficzne, interpunkcyjne...) 2 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBson PL 0 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jestem na tak! + Wiek +/- amx +/- regulamin + Mikrofon + Gt Co tu więcej pisać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Grasz na serwerze 1 dzień. Pograj z 2 tygodnie, poznaj ludzi i zapraszam wtedy z podaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi