horacurka13 44 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Co sądzicie, bo będzie dużo fajnych meczów. Napoli - City Tottenham - Real Monaco - Beskiktas i wiele wiele więcej, co o tym sądzicie mordeczki dawajcie wasze typy, co będziecie oglądać itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszxD 16 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Moje typy Napoli- City 1:2, Mecz moim zdaniem wyrównany ale City będzie przeważało w posiadaniu Piłki, i będzie miało więcej sytuacji podbramkowych. "Mertens" dla napoli, Dla City "Aguero" i De Bruyne" D: Tottenham-Real 1: 3 Mecz wyrównany, ale Real Więcej Podbramkowych sytuacji, oraz nieco większe posiadanie piłki, Bramki "Asensjo" o ile zagra oraz "Ronaldo" Monaco-Beskiktas 3:0 Dla mnie Monaco jest Dużym Faworytem tego meczu , A tu ciężko Moim zdaniem 2 Bramki Falcao Maribor- Liverpool 0:5. Jedno stronę spotkanie, lecz maribor będzie miał parę sytuacji i to wykorzysta :D, Liverpool Bramki "Salah" "Firminio x2 Oczywiście będę oglądał Mecz Realu jak Fan Edytowane 17 Października 2017 przez ŁukaszxD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horacurka13 44 Opublikowano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Dziwne typy no ale moje są takie BTTS (strzelą oba zespoły) - City - napoli Monaco - Besiktas 2:1 Totki - Real : 2:3 czy coś w tym stylu też BTTS tak jak wyżej. Liverpool i maribor wiadomo, że jedynka ale nie obstawiam wyniku. i apoel - borussia - powyżej 2,5 bramki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi