Pozdro 0 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Może tak dodacie zeby mozna było przekazywać komuś ap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Głupi pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 czy ja wiem? pewnie beda bugowac ap wiec nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 nie bo bedą kraść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Także na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Wy myślicie ;> Graliście kiedyś na Holy... AP było można dawać, i sie nie bugowało, ja moge plugin skołować, że się nie będzie bugowało. Tak też można zrobić Bank AP, na hasło , i wtedy nikt, by nie kradł AP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Bank AP na hasło to na BB, chyba że można by było dodać rezerwację nick'a. Rezerwowało by się na forum w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi