Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jest rzecz, która jest dla Ciebie niewybaczalna? (Jeśli tak to co to i dlaczego) Napis by Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Chyba tak najbardziej to zdrada i kłamstwo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 3 minuty temu, Wercia. napisał: Chyba tak najbardziej to zdrada i kłamstwo A tam... Wszystko da się wybaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Dokładnie @Masakracja. Da się wszystko z czasem wybaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Zdrada, kłamstwa w poważnych sprawach. Dlaczego? To chyba proste - nikt nie lubi być oszukiwany i zdradzany tym bardziej jeżeli to coś poważnego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deusik 69 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Wszystko da się wybaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Wszystko da się wybaczyć, może nie od razu, ale z czasem na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arver 80 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Dla mnie to zdrada i kłamstwo czyli tak jak u wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Nie bede oryginalna, ale zdrada. Jak można kogoś kochac i tak oszukac ta "miłość"? Co jeszcze... upokorzenie przez kogos kogo sie kocha czy przez kogos na kim Ci zalezy. To moze być znow zdrada, pozostawienie kogos w ciezkiej sytuacji czy wyśmiewane go. Brak szacunku jest najgorszy na świecie i zawsze zostawia ta niewidzialna "drzazge" w relacji. Kłamstwo jest tutaj jednak troche innym pojęciem. Czasem klamiemy, zeby kogos ochronic przed byciem zranionym itp. Z czasem sie wybacza (nie mowie, ze zawsze, bo to zalezy od czlowieka czy sytuacji). 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 1 godzinę temu, Masakracja napisał: A tam... Wszystko da się wybaczyć. Godzinę temu, TomeK. napisał: Dokładnie @Masakracja. Da się wszystko z czasem wybaczyć. 47 minut temu, baranek napisał: Wszystko da się wybaczyć 46 minut temu, Araaab napisał: Wszystko da się wybaczyć, może nie od razu, ale z czasem na pewno Może trochę będę teraz niefajny, ale jak np. zabiłby ktoś wam matkę, ojca rodzeństwo, bliskich przyjaciół to hmmm... Wybaczylibyście temu komuś? Według mnie nie wybaczalna jest nienawiść do drugiego człowieka oraz chciwość[oczywiście w krytycznych sytuacjach]. Dlaczego? Chyba każdy powinien wiedzieć o co mi chodzi na przykładzie przedstawionym kolegom 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jak dla mnie prawie wszystko jest wybaczalne, oczywiście w odpowiednim czasie. Dużo osób napisało kłamstwo tylko teraz pytanie na jaką skalę byłoby te kłamstwo? Ja jedynie nie mógłbym wybaczyć komuś gdyby mi zabił kogoś bliskiego, tu nawet nie ma co gadać dlaczego bo każdy powinien znać odpowiedź. Zdradę można wybaczyć ale też potrzeba czasu i nie szczególnie trzeba wchodzić znowu w ten związek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 1 godzinę temu, Nemuuuś. napisał: Może trochę będę teraz niefajny, ale jak np. zabiłby ktoś wam matkę, ojca rodzeństwo, bliskich przyjaciół to hmmm... Wybaczylibyście temu komuś? Według mnie nie wybaczalna jest nienawiść do drugiego człowieka oraz chciwość[oczywiście w krytycznych sytuacjach]. Dlaczego? Chyba każdy powinien wiedzieć o co mi chodzi na przykładzie przedstawionym kolegom Skoro ktoś mi zabił kogoś z rodziny to mam go za to nienawidzić, przez co on mi tej nienawiście nie wybaczy. Jakieś dziwne rozumowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 -Zdrada najgorsze co moze byc - gra bez kevlara -homoseksualisci tak nie toleruje ich bo kuzwa koncowkami sie stykaja i wgl .. dla mnie to nie pojete... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Zdecydowanie zabójstwo. Nie mam tu na myśli tego, że jest cała patologiczna rodzina nie znająca godności i nagle się pozabijają, Nie. Mówię tu o sytuacji gdzie osoba pokrzywdzona jest niemal niewinna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi