dj Bagno 1 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Twój nick: Skanuje Nick podejrzanego*: baka Dane podejrzanego [SID]*: STEAM_1:0:1125506163 Data (dzien, gg:mm) zajścia: 17.10.2017r. o godzinie 21:30 Twój dowód*:http://www14.zippyshare.com/v/RP5eB4GY/file.html Rodzaj cheata*: Grafika software Nazwa mapki: cs_max Czasy podejrzanych akcji*: wtedy kiedy koło mnie przechodzi lub mnie widzi IP /Nazwa serwera: Call of Duty ip: 193.33.176.64:27015 Więc to było tak ja sobie hitmanem łażę i zawsze kiedy tylko napotkam bake to nawet przez pół mapy mnie zabije bo mnie widzi albo wskakuje przez okno i w moją strone odrazu się patrzy i zara heada dostaje a ja na kosie. Pisałem stuleji i mówił do baki żeby wyłączył jeśli ma. Edytowane 17 Października 2017 przez dj Bagno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Nie mogę sprawdzić gracza ponieważ, zamiast nagrać jego grę z jego pekspertywy,to ty nagrałeś swoją... i jak mam to sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi