BLind. 2 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 1. Nick: BLind. 2. Imię: Damian 3. Wiek:20 4. Znajomość amxmodmenu (0-10) 7 5. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7 6. Sprawny i działający mikrofon: TAK 7. Składka: jak trzeba 8. Link do swojego GameTracker'a**: hhttps://www.gametracker.com/player/BLind./193.33.176.64:27015/ 9. Parę słów o sobie **: Mam na imie Damian jestem miły,sympatyczny, lubie sport, interesuje sie motoryzajcja 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**:ponieważ czuje taka potrzebe 11. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): NIE 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 2-5 h 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zalezy od zmian w pracy 14. Staż w Counter-Strike 1.6: 7lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 16. Czy spełniasz wymagania* Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Proszę o opinie adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Ja jestem na Tak. Doświadczony, ogarnięty, kulturalny oraz Gt i Amx. Szkoda tylko że konto dla podania zrobione ale się wyrobi z postami xd Powodzenia Edytowane 24 Października 2017 przez Black-Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Jako i również biore udział w rozwoju serwera to się wypowiem: +Kulturalny +Spokojny +GT -Wypowiedź w punkcie 10, mógłbyś napisać coś więcej -Steam Myślę, że okres próbny 14 dni jest dobrym rozwiązaniem na ten czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandr0 59 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Na tak +GT +AMX +zna się na grze, nie łamie regulaminu +Kulturalny steam nie jest zbytnio ważny ale jeżeli chodzi o szybkie zgłoszenie adminowi że zły cheater grasuje na serwerze to warto go mieć. Edytowane 24 Października 2017 przez sandr0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThC WariaT ^^ 33 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Jestem na tak +aktywny -steam +gt +Kulturalny +dobry kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Przyjęty na okres próbny 14 dni, w tym czasie musisz nadrobić forum. Pisz pw po flagi i wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi