BOOTEK 8 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Witam .. Proszę o zabranie admina Bolkowi, Bonusikowi i Jaśkowi, ponieważ wogóle nie siedzą na serwerze i sam muszę odwalać za nic robotę -.- Co nadto nie udzielają się na forum co jest minusem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jak wuwunio będzie, na gg to mi doda adma, to nie będziesz sam Kolego używaj opcji Edit, i nie myśl, bo bedę ogarniał ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 No ja myślę bo to jest bezsens siedzę cały czas na serwie, nie gram i tylko ogarniam bo żadnemu adminowi nie chce się wbić -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonusikRPK 1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Hah ja siedzę prawie cały czas.I w nocy a cb w nocy jakoś nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Siedzisz bo jakoś Cie słabo widać -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK0315 1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ja nie siedze dzisiaj od 12 do 18 byłem z przerwami jak nie mam czasu to nie wbije proste.Za to ciebie bootek prawie wcale nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Nie spamujcie. Nie ma was na serwerze, to znaczy, że olewacie, łatwe i proste do zrozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK0315 1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Nie spamujcie. Nie ma was na serwerze, to znaczy, że olewacie, łatwe i proste do zrozumienia. ty sie nie udzielaj bo ciebie nawet nie widze i poresztą nei jestes adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Nie każdy admin będzie siedział non stop na serwie. I nie kituj ze nie wchodzą, bo wchodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 ty sie nie udzielaj bo ciebie nawet nie widze i poresztą nei jestes adminem. Nie jestem adminem? Hah, dowaliłeś, adminem jestem, podanie złożyłem, zostałem przyjęty. Więc czego do mnie ;> Wuwunio za godzine mi adma doda ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonusikRPK 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Bootek ja siedzę w nocy nawet do tego gadam z wuwuniem na skypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonusikRPK 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 I jeszcze dodam że siedzę prawie cały dzień.To wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jest taka funkcja jek "edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 cytuje bootek ,,No ja myślę bo to jest bezsens siedzę cały czas na serwie" troche to dziwne ze caly czas na servie ja cie widze czlowieku dopiero od czasu kiedy jest te forum i nie gadaj ze caly czas bo siedze odparu dni od 8 do 17-20 i ciebie czlowieku nie ma jestes max 2 godzinki a 2 h a caly dzien to wiesz... bonusik jest czesto na servie. jesli ktos mialby stracic admina to nie on a ty on jest dluzej i ogarnia zgodze sie tez z siwym i kazdyorzejakmoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Adminów jest dość sporo około 20 ale podania będą dalej ON, czemu?Niedługo kilku nieogarów wyrzucę. Tyle w temacie. A na serwerze zawsze ma być admin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi