polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wydaje mi się, że można by było poszerzyć zakres map na serwerze, ponieważ co nie wejdę na serwer to widzę tylko mapy de_assault, de_westwood,de_dust2,cs_italy itp.Gdzie się podziały mapy typu de_blue, de_rats, de_prodigy!!! Pamiętacie te mapy wgl jeszcze?;dTak, więc proponuje dodać takie mapy jak:-de_blue-de_rats-de_prodigy-de_piranesi-de_mirage-de_irak-de_hell-de_chateau-de_vertigo-cs_crackhouseJeżeli przypomnę sobie jeszcze jakieś inne zapomniane mapy to dodam je w temacie, ale również zachęcam innych do pisania swoich propozycji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No jeśli chcecie takie grać to można dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paaula;* Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 - de_tuscan - de_sunny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Można dodać, ale crackhouse zwalona mapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja podałem na szybko propozycje, nie wszystkie musiały być trafne ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mysle, że nie zaszkodziło by dodać pare map. Chociaż i tak wkółko lecą te same 4-5 eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wlasnie nie wiem czy to cos da bo na FFA i tak leci dd2,inferno,aztec,dust,nuke,wiocha czy assaulty no i czasem sie cos trafi innego ale tak to w kolko leca te same ale dodac oczywiscie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ruszy coś w tym kierunku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSi4ToR 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 To moze dodam cos od siebie : 1. awp_india 2. cs_deagle5 3. cs_office 4. cs_sauna 5. de_tesco Gdyby jakas mapka byla na serwerze to sorry za pomylke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 de_blue de_rats de_mirage de_irak de_hell de_chateau de_tuscan awp_india jestem w stanie dodać ale musicie podać dl do map bo ja szukał nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iGi 4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 de_blue de_rats de_mirage de_irak de_hell de_chateau de_tuscan awp_india jestem w stanie dodać ale musicie podać dl do map bo ja szukał nie będę Tuscan jest dodany co o demnie to : -aim_map -Awp_India -De_Tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 de_blue de_rats de_mirage de_irak de_hell de_chateaude_tuscan awp_india Proszę download do wszystkich map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 jak najbardziej można dodać mapki bo fajne sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 a ja się pytam gdzie jest de_prodigy?xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 pewnie -_- nie wgrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 mapki których nie było w spisie który podałem zostały dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: DodaneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi