boblee 202 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Typ Pracy: Avatar Wymiary: Donator Render, Stock: http://www61.zippyshare.com/v/CYP1MnfH/file.html Napis/y: H1ROTO cs-classic Tematyka: Powyżej dałem render. Kolorystka: - Inne: Propsuję każdą fajną prace ;D @krzychux praca w sobie fajna tylko chodziło mi bardziej o pomniejszenie tego a nie bardziej powiększone na mordkę Alana Walkera. Praca fajna ale czegoś mi brakuje. Oczywiście masz + za wykonana prace ode mnie. Edytowane 1 Listopada 2017 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 może Ci się spodoba ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1kSu 151 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Może sie spodoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 2 godziny temu, Wercia. napisał: Bjere normalnie. Wybieram @Wercia. Pozosstali tez spoko prace ale jakoś Werci najbardziej mi wpadło w oko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi