Nemciooo 608 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Przykładowa nazwa tematu: Podanie - -_- W nazwie tematu musi być podany Twój nick Wzór: Imię: Dawid Nick: Nemuuuś. Wiek: 15 Doświadczenie związane z DJ: Posiadałem wcześniej DJ'a na tym tsie. Rodzaje muzyki: Electro/Trap/Klasyczna/80's/90's/Współczesna/Dance. Ile czasu spędzasz na TS3: Od 1h do 5h dziennie. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście Dlaczego Ty?: Sądzę, że znam się dobrze na muzyce, nie jest u mnie problemem rozbawić/dogodzić muzyką Coś o sobie: Mieszkam w woj. pomorskim, interesuje się piłką nożną, grami komputerowymi tj. CS 1.6, CS:GO, LoL, Fifa17 oraz S&F(jeśli ktoś chce pogadać i pograć w powyższe gry, to proszę ). Zazwyczaj miło przyjmuje to, że ktoś przychodzi do mnie na kanał bądź próbuje ze mną nawiązać kontakt Wymagania: Ukończone 16 lat Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu Posiadanie własnego bota Oczekujemy Aktywności na forum i serwerze Bezproblemowego wykonywania swoich obowiązków jako DJ Kultury osobistej Znajomość regulaminu serwera jak i forum Doświadczenie w byciu DJ Oferujemy Nową rangę na TS3 Przyjemną atmosferę Pomoc w razie jakiegokolwiek problemu (w miarę możliwości) Wiedz, że Na rozpatrzenie podania Administrator ma 2 tygodnie Im podanie ciekawsze, tym większą szansę na dostanie się Najważniejsze i końcowe zdanie ma opiekun serwera lub Administrator/Właściciel Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna Napisane przez ciebie podanie świadczy o tobie, więc nie pokaż się nam ze złej strony Brak jakiegokolwiek podpunktu we wzorze skutkuje zablokowaniem podania Jeżeli w podaniu przeważają głosy negatywne podanie zostanie odrzucone Jeżeli dokonasz próby oszustwa w podaniu, zostaje ono odrzucone, a ty zostaniesz nagrodzony warnem Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) Namawianie do wypowiedzi w podaniu skutkuje negatywnym rozpatrzeniem podania 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Przyjęty na okres próbny, zgłosć się do mnie po rangę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi