Kicaii. 5 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 1. Twój Nick: Kicaii. 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: xArmusik 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:228451790 5. Data i godzina zdarzenia: 15:35 01.11.17 6. Mapa: aim_multi_v4 , am_vertigo. 7. Opis sytuacji:Nie dostosowywuje się do rekulaminu : 1.Brak mutacji. 2.Wszyscy dobrze wiemy że jako osoba która próbuje dostać admina powinna nie zależnie od sytuacji zachowywać się ,ać/wyzywać jak w jego przypadku. Wyzywa się cały czas z użytkownikiem o nicku (◣_◢) вαтмαи (◣_◢). Gdy wszedłem na serwer i próbowałem mu wyjaśnić dlaczego nie powinien być toxicem , zwyzywał mnie i stwierdził że jeżeli za pzreproszeniem mnie kurwa nie było to po chuj się odzywam jak nie wiem oco chodzi." 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demo serwerowe+gracze obecni na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Gracz został odpowiednio ukarany, skarga przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi