eQu 113 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 1. Nick: eQQ2. Imię: Mateusz3. Wiek: 184. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Jak bedzie trzeba 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/5967718. Parę słów o sobie **: Jestem Miłym i wybuchowym chłopakiem który lubi grać w strzelanki. Chodzę do szkoły zawodowej. Gram w tenisa. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jestem aktywny na serwerze gdy mam czas to wchodzę. Ogólnie też gra dużo cziterów a że adminów jest mało i nie za bardzo maja czas. Miałem już admina na tej serwerowni tylko straciłem go przez komputer który mi się zepsuł. Dużo straciłem nie mając komputera ale myślę że zaległości szybko się odrobią.10. Steam_ID:0:0:10005054411. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2 godzinny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 17-2113. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi