darkve2 0 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Gram w cs cod 4001lvl pytanie moje brzmi co mam zrobic zeby mi grala muza miedzy rundami cos mi nie dziala pomocy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 A masz wgl włączone w ustawieniach cs zeby grała muzyka? Albo czy na serwerze wgl jest muzyka miedzy rundami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Wejdz w csa, potem ustawienia, następnie Audio- Tam ustawiasz sobie opcje odtwarzania ( dzwięki w grze i muzyka) jezeli to nie to to sprawdz na serwerze czy masz wlaczone rsy o ile sa. zrobisz to komendą /rs lub /roundsound Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackhill 6 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Wpisz do konsoli allow_download 1. Prawdopodobnie dźwięki się nie pobierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Serwer nie posiada rsów BENG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Masz xD Jak nie zadziała to wpisz all_download 1, jeśli to nie zadziała to serwerze nie ma rs'ów lol xd Edytowane 17 Grudnia 2017 przez Black-Hunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi