FL Holly 26 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) 1. Nick: Hinata Hyūga 2. Imię: Mikołaj 3. Wiek: 15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/692569 8. Parę słów o sobie **: Mam na imie Mikołaj. Pochodze z wojewodztwa Kujawsko pomorskiego. Zajmuje sie grafika i zaczynam programowac. Jestem zabawnym, towarzyskim i przyjaznym typem czlowieka. Mozna sie ze mna latwo dogadac. Jestem stanowczy i zdecydowany. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Poniewaz chcialbym wspomoc administracje poniewaz wiem ze sie rozpadla bo odejsciu Esme i malo z nich gra na serwerze a jesli to 1h dziennie 10. Steam_ID:STEAM_1:0:196307318 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ok. 2h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 18-20 weekendy 4h i wyzej 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata (2500h) 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Edytowane 4 Listopada 2017 przez Evo^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Piszemy podania raz na tydzień. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi