toojatoo 4 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Siemka, mam taki problem kiedy wchodze na wasz serwer to mi wymusza stare ustawienia, a wiec sense myszy zmienia mi sie do starego stanu, komendy z konsoli podobnie fps max, dynamiccrosshair , net graph etc. Jest do dosyc uciazliwe, pytalem juz kilku osob czy maja podobny problem, ale wszyscy twierdza, ze jest okey (testowalem na innym cs robi mi sie podobnie) Jakies sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Nasz serwer nie wymusza takich ustawień, jedynie ex_interp 0.01. Może spróbuj ustawić pliki config.cfg i userconfig.cfg tylko do odczytu. A jak to nie pomoże to pobierz cs'a z wgranym CSX Guard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAAMIAAN 16 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Za CSXGuard odrazu dostanie bana ^^ Może ustawienia nie zapisują się w pliku config.cfg ? Ustaw odpowiednie w tym pliku, a później ustaw go tylko do odczytu i serwer nic ci już nie zrobi nawet jeśli to on ci te ustawienia zmienia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toojatoo 4 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 7 godzin temu, DAAMIAAN napisał: Za CSXGuard odrazu dostanie bana ^^ Może ustawienia nie zapisują się w pliku config.cfg ? Ustaw odpowiednie w tym pliku, a później ustaw go tylko do odczytu i serwer nic ci już nie zrobi nawet jeśli to on ci te ustawienia zmienia. Tak mam zrobione mimo to wchodze na serwer odrazu sense zmienia net_graph 3 ustawia na 1 itd (pierwsza runda git pozniej wszystko sie zmienia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toojatoo 4 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ktos mial podobny problem? Refresh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toojatoo 4 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Problem rozwiazany temat do zamkniecia (Gdyby ktos mial podobny problem wystarczy skopiowac config.cfg do userconfig.cfg i problem znika) :] Dziekuje za pomoc @Discus Rep leci :] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Wyjaśnione, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi