Pozdro 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Niewiem dlaczego ale jak inni gracze rozmawiaja przez micro to nieslysze ich i jak jest pokazane kto mowi to przerywa mi i nieslysze ich prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 mam ten sam problem na steam i też nie wiem co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Gracze ns nie słyszą graczy Steam i odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Musicie usunąć zawartość folderu half-life,ściągnąć cs sprzed aktualizacji i wgrać do tego folderu i będzie wszystko ok . PS Na necie masz pełno poradników jak to zrobić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustPlay 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Siwy, to jest nieprawda; ) Tak jak Ci doradził Cuzco, albo spróbuj reinstall steama i Cs'a Ja mam wersje zaktualizowaną i nie mam żadnych problemów. Nie próbowałeś może bawić się jakimiś programikami, że coś takiego Ci się dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 no może, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozdro 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 juz problem jest naprawiony dam wam link do poradnika jak cos trzeba wejsc tam na yt i masz link do paczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Reinstalacja cs'a to po 1 Na steam już mnie nie przekierowuje więc w razie czego informować czy to samo jest na ns'ach, ale najpierw zreinstalujcie cs'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 okey już po problemie znalazłem fajny poradnik i mi mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Maniak możesz mi podać Linka. ? Bo mam ten sam problem i nie umiem ogarnąć. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Masz tu kilka : http://cs-gra.pl/topics13/1s-sprzed-aktualizacji-steam-vt86339.htm http://www.btshot.eu/viewtopic.php?t=3023&sid=f00fc1a21578b93b6abf757c96b65b1f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Po aktualizacji Steam ma nowe kodeki i Steam nie słyszy Non steam'ow i na odwrót. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi