Biedronka1337 2 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 nawłaśnie ten Borix^^ nie zrobil screenshots Nick: YeniçeriLink do SSów: nie mam ssowWycinek z konsoli(bez IP)*: niżejSerwer: #4 only dust 2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/63726.html no ile jeszcze można naprawde. juz szóstego bana dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Po obejrzeniu dema jednak zbyt pochopnie podjąłem decyzję. Nie sprawdziłem też amx, czy nie byłeś banowany i tu jest problem:/. Akcje normalne, po prostu jesteś dobry. Gracz czysty proszę o ub dla niego. Edytowane 11 Listopada 2017 przez ElPabloDeLaBori 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi