Flow0707 0 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 1. Twój Nick Pedal0707 2. Kto zawinił? (admin/gracz) admin 3. Nick oskarżonego adam7070 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_0:0:114957569 5. Data i godzina zdarzenia 17:cos tam 6. Mapa de_westwood 7. Opis sytuacji ten nieuczciwy glupi admin dal mi bezpodstawnego bana za obrazliwy nick kiedy ja mam nick pedal(od roweru) 0707, jakim cudem jakis dzieciaczek maciek 7 latek dostaje admina na serwerze i sie chwali kolegom np. krzysztofkowi ze moze mnie banowac . Degrad dla tego pana bo naduzawa wladzy nawet nie upomni nic. Pozatym nie spelnia ani jednego wymagania na bycie adminem zrobcie cos z tym . 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) DK FAUSTER Wizzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiem 1 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Po 1 upomnienie dostałeś nie raz. Po 2 głównie ban za (wyzwiska).Zostałeś zmutowany a nadal wyzywałeś ,ale na czacie. Mogą to potwierdzić osoby ,które wyzywałeś a było ich sporo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi