Stary Niko 68 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Dostalem bana za skracanie chodz to nie jest skracanie (w jakims sensie napewno jest) skracalem by sie rospendzic na arktiku w strone respa a od nie udolnego admina chcem przeprosiny "[CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Niko ||| IP: 79.200.119.168 ||| Steam ID: STEAM_1:0:410297155 ||| Powod: SKRACANIE ||| Nalozono: 12.11.2017 - 17:49:27 ||| Czas bana: 3 hours ||| Pozostalo: 2 hours, 47 minutes and 26 seconds ||| Ban wygasa: 12.11.2017 - 20:49:27 [CSC]--------------------------------- 7:51 - {AdHD} Niko hellcase.com: i nie skracalem chylba ze od tylu na arktiku kurwa 17:52 - {AdHD} Niko hellcase.com: w strone respa 17:52 - Zygus: a to nie jest skracanie xd to są slowa zygiego i nie szczekaj tyle czekam na przeprosiny i ja mam sie pytac na u@ to ty mnie sie pytaj adminowalem tu i znam regulamin lepiej niz ty Edytowane 12 Listopada 2017 przez Stary Niko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Nie będę Cie przepraszał, skracanie to skracanie, nie interesuję mnie czy rozpędzałeś się, czy robiłeś coś innego. SKRACANIE = BAN 3H, nie ważne czy robiłeś to dla rozpędu czy nie. Tyle w temacie. Na przyszłość będziesz wiedział, że nie można, a jeśli chciałbyś coś takiego zrobić, spytaj admina na U@ czy się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Admin nie wiedział,że to nie jest skracanie,więc podkreślam ponownie SKRACANIE W STRONE RESPA JEST DOZWOLONE, bo tak naprawdę logicznie to on nie skracał tylko się cofał. Admina nie ukarze xD. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi