Gość Batzon Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Cześć Tutaj JOGI . A dzisiaj pokaże wam jak dobrze grać w PUBG (Playerunknown's Battlegrounds) . * Na początku gdy jesteśmy w samolocie polecam iść w miejscówki gdzie jest mniej osób . NP : Lipóvka , Gatka , Mylta *Gdy jesteśmy już na podłożu szybko chodźmy do budynku i znajdźmy ,,Looty,, ( przedmioty) . I nie bądźmy wybredni , ponieważ każda broń się liczy. -Trzeba wziąć nawet pistolet czy granat . AKM możesz znaleźć później . * Teraz porada gdy ktoś wejdzie do tego samego budynku co ty . -Jeżeli jakiś typek idzie do tego samego budynku co ty nie ruszaj się a nie , nie chodź ponieważ tylko zwrócisz na siebie uwagę . Polecam wtedy ukryć się za ścianą i kliknąć ''e'' albo ''q'' * Gdy strefa będzie się zmniejszać musimy znaleźć pojazd . -Tutaj polecam wcześniej wziąć kanister . I tak samo jak w przypadku broni nie bądźmy wybredni ponieważ gdy jest np 2,3 strefa musimy szybko się dostać do niej . * Jak jesteśmy już w strefie i została ostatnia 10 polecam się skampić np : za drzewem w krzaku ponieważ ostatnia 10 może mieć mocniejsze bronie . - Skampienie się jest bardziej przydatne niż sobie można pomyśleć , ponieważ reszta czyli ta 9 będą się mordować a ty zostaniesz z ostatnią osobą która ma pewnie mało hp. I tak powinna się skończyć wasza rozgrywka . Jeżeli pomogłem komuś to nie ma za co . Jak coś ominąłem sorry , ale to taka moja taktyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Poradnik jest OKEJ, dla tych co bladego pojęcia nie mają o PUBG'u. Ale bym do twojego poradnika dodał jeszcze jakiś krótki filmik przedstawiając tą akcje. Ale masz + za poradnik ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi