Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Nick: WeronikaaPowód rezygnacji: Aktualnie nie wiem czy dać nieobecność czy rezygnacje. Do końca roku mam zapierdzielone wszystko w pracy i na uczelni. Licencjat sam się niestety nie napiszę + są premiery popularnych filmów i muszę siedzieć na całkach w pracy pt-ndz. Ja i tak bym wróciła w styczniu/lutym, więc już naprawdę od Was zależy czy mi zabierzecie range czy nie. Coś staram się robić w grafice, sprzątać, robić prace, ale czasem mnie nie ma tydzień (jak ostatnio), więc to już Wasza decyzja.Cos od siebie: Wybaczcie, ale na prawdę się nie rozdwoję. :/ Edytowane 13 Listopada 2017 przez Weronikaa literówka w juj 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Na pw już uzgodniłyśmy wszystko, także ja czekam tylko na powrót i rangę oddaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi