CreAt0R 1 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wywiad z Kryptonem J.Adminem. Redaktor Cre[A]t0R- Przedstaw się nam , Jak masz na imię.Krypton - Ile masz lat, skąd pochodziszKrypton - Mam 15 lat pochodzę z Mazowsza z małego miasta Siedlce.Redaktor - Cre[A]t0R - Czym się interesujesz ?Krypton - Interesuje się sportem i technikami rysunku technicznego.Redakto - Cre[A]t0R- Od jakiego czasu jesteś J.Adminem na Cs-Classic ?Krypton - Jestem J.Adminem już od 4 Miesięcy, wcześniej byłem GM.Redaktor - Cre[A]t0R- Kto twoim zdaniem najbardziej przyczynił się do rozwoju sieci i dlaczegoKrypton - Moim zdaniem najbardziej do rozwoju sieci przyczynili się gracze bo przeciesz oni są najważniejsi.Redaktor - Cre[A]t0R - Dlaczego wybrałeś właśnie taki pseudonim (Krypton) ?Krypton - Hmm...rok temu z chemi miałem sprawdzian z pierwiastków i nie pamiętąłem tylko jednego o nazwie Krypton i tak jakoś się złożyło że ustawłem sobie taki nick w cs. .Redaktor - Cre[A]t0R - Dziękuje ci za wywiad, było mi naprawdę miło.Krypton - Mi również, dziękuję za wywiad.Redaktor - Cre[A]t0R- No cóż , chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić ?Krypton - Pozdrawiam wszystkich graczy naszej serwerowni, całą administracjię i naszego kochanego Pana Redaktora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 CienkoPo 1. Za krótko , wywiad ma być o życiu , o sieci oraz rzeczach zwiazanych z csemPo 2. Wyśrodkuj - ładniej to wyglądaPo 3. Nie pisz redaktor itd. , na poczatku napis : Redaktor creator - kolor i Krypton kolor i pozniej zaznaczaj wywiad.PS: Krypton , pozniej przeprowadze porzadny wywiad i mam nadzieje że zamienisz mnie z nim , on nie ma pojęcia o wywiadach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreAt0R 1 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 amN, Krypton mi tak polecił robić więc tak robię. A ty masz swój dział i zajmij się nim ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:eFFecT:. 0 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wywiad kiepski, zero szczegółów , same podstawowe pytania. Nie zaczyna się zdania, od No cóż i po przecinku nie używa się wielkiej litery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Września 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Można tutaj pisać opinie.Nic w regulaminie o tym nie jest napisane,czyli można pisac tutaj opinie o danym artykule.Po to są te artykuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Trochę za krótki,pytania trochę banalne.Mogłeś trochę lepiej się postarać,no ale jedno wiem sam lepiej bym nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheShizeR 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie spodobał mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anadj0# 0 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Dla mnie 7/10, ponieważ za mało pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feniks 0 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Cienkie jak włoski makaron.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Feniks Twoje teksty są epickie xDdla mnie też nie za dobry wywiad... Sam bym zrobił lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 taaa... słabe jak naleśnik lub jak ten włoski makaron ^^Lepszy wywiad by był już w pierwszej "lepszej" gazetce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Dla mnie tam dobry jak na jego 1 raz moze byc ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Nawet, nawet .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi