Palikot XDD 0 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 dobra dodawaj mnie kolego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Ja też chce ! Dobierz mnie gdzieś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz 5 Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Joł. Nasz team: Syriusz, AraRd i Frostuu. Potrzeba jeszcze dwóch wojowników, jak ktoś chętny to wpisać się pod postem. Pozdro ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broxzur 33 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 @Syriusz Ja mogie, jak chcecie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Jak by było coś bliżej świąt to moge cos podzialac tylko myszke zdobede @Wercia. który piątek? Dzisiaj? Jak tak będę A jak nie to pisz na pw lub steam @Wercia. to weź mi napisz co trzeba teraz bo za tydzien mnie nie bedzie w domu i nie bede wchodzil na kompa na tsa Edytowane 1 Grudnia 2017 przez King of Lions 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Drużyna Piąta: @CreW_ @SHOKE @Naider @M4tty @Discus - czekamy na znac Na rezerwie: @Broxzur - jak nie bedzie discusa to pograsz z nami na staly, wtedy na rezerwie nie bedziemy mieli nikogo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Dobra, dobra. Na chwilę obecna wygląda to tak: DRUŻYNY: Drużyna pierwsza: Rolooo , Klapouchy, Toscik, Mistrz, Evil + rezerwa Drużyna druga: vBengvBrosv, krzychux, Ten Brzydki, brzeczyszczykiewicz, BorixxX + rezerwa Drużyna trzecia: Crystal SexMasterki, h0w, Mercus**. Itachi Uchika, Palikot XDD Drużyna czwarta: GrzegorzxD, Rapcio, mouse, bestz, Baobab Drużyna piąta: CreW_, SHOKE, Naider, M4tty, Discus+ rezerwa Drużyna szósta: Syriusz, Arard, Frostuuu, Młody, Sobieski + rezerwa Osoby bez drużyny: King of Lions Bracon Polar Daf1337 MistrzBremu77 Także dam wam jeszcze czas do końca tygodnia, chciałabym jeszcze aby osoby które biorą udział w konkursie dały mi znać czy będą wolne w piątek, chciałabym z każdym z was porozmawiać na tsie i ugadać sprawy z turniejem. Edytowane 3 Grudnia 2017 przez Wercia. Piątek za tydzień lub jakiś dzień w środku tygodnia 5 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobieski 11 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Ja mogę dołączyć do szóstej drużyny jeśli chcecie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 @Syriusz ja mogę dojść do was jeszcze ;p 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz 5 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Syriusz, Frostuuu, AraRd, Mlody i Sobieski. 6 drużyna Rezerwa: Destroyer_Tczew Edytowane 2 Grudnia 2017 przez Syriusz 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilma90 20 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Kto przygarnie DeStroYeR__TczeW do turnieju ? :D:D 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Dobra, na chwilę obecną zamykam temacik, prawdopodobnie zrobię jedną konwersację gdzie dodam każdego, chciałabym tam obgadać sprawy z tsem, bo tam chcę z wami porozmawiać itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi