diil 83 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 1. Nick: gp* 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 23 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: TAK 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/gp*/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imie Grzesiek, mieszkam w Bielsku, od paru lat cwicze na silowni oraz trenuje sztuki walki , jestem bardzo kontaktowy i szybko nawiazuje nowe znajomosci , mialem tutaj juz admina i starzy gracze na pewno beda mnie znali troche lepiej 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Po dluzszej przerwie spowodowaną sprawami osobistymi chcialbym wrocic do administracji tego serwa, wydaje mi sie ze moje doswiadczenie moze pomoc serwerowi w eliminowaniu cziterów oraz do poprawy dyscypliny i kultury na serwerze 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: "gp*" 212 STEAM_0:1:175548577 0 00:07 25 17 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: zbliza sie zima i wolnego czasu bede mial coraz wiecej , ale jak narazie ok 2 h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): raczej popołudniu 13. Staż w Counter-Strike 1.6: sam juz nie wiem , ok 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Może pograj trochę i dopiero złóż podanie, a nie grasz 5h w ciągu tygodnia i chcesz flagi XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Nie dostaniesz admina od razu po powrocie, mimo, że nim byłeś. Pograłeś tylko kilka godzin, więc twoje GT cie wyklucza. Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Wszystko okej tylko popraw godziny Na okres probny 1-2tyg. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Pograj jeszcze z tydzień, pokaż mi że Ci zależy, odrzucam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi