riano11 0 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 witam mam problem z cs1.6 na laptopie windows 10 wyskakuje mi błąd filesystem dll. not load no juz bylo o tym pisane ale u mnie wciąż jest problem próbowałem wszystkiego i nadal nie działa,dodam że miałem steama na kompie tylko nie miałem kupionego cs1.6 ale go dodałem jako gre spoza steam teraz usunalem steam i wszystkie pliki ale nadal jest błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 pobierz ten plik i go wklej do folderu z systemem ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Na Wind10 jest ten problem, że często ustawienia csa sa niezgodne z systemem(cs nie jest przeznaczony dla tego systemu) najlepiej sprawdz czy cs którego pobrales dziala z win10 czy nie. Jak nie to spróbuj przywrócic poprzednią wersje systemu a jeżeli to nie pomoze to niestety bedziesz musial zainwestowac w steama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi