Na'Vi 5 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam Chiałbym zaproponować reset lv i zmniejszenie expa na procod'dzie i zrobić konkurs na najwyższy lv. Pozdrawiam Na'Vi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Nawet dobry pomysł, Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No fajny pomysł Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Bleee` 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 mi to tam rybka ale jestem za pomoze to nowym graczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Eh myślicie, dosyć , że to trudny cod, to jeszcze konkurs na lvl, nie przesadzacie? Może, dać na top 3 graczy ranku ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 przepraszam was bardzo juz 3 razy byl konkurs na lvl no oczywiscie 3 razy reset lvli byl dopiero dzis jedna osoba od jakiegos czasu jeszcze jak bylo zjarani u wuwunia nikt nie wygral tamtego konkursu ja dopiero dzisiaj wstawilem na forum temat z linkiem do ssa z max lvlem co do topki tez sie zgadzam ale resetowac jej nie trzeba reset byl niecale 2 tygodnie temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi