vaaS 948 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ostatnio zacząłem bardziej interesować się gimpem i o to efekty Moim zdaniem jak na początek to nieźle 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Ostatnia praca i tło dla sygna, naprawdę ładne prace! Edytowane 25 Listopada 2017 przez TomeK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Wszystkie prace ładnie wyglądają ale ostatnia według mnie najlepsza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deusik 69 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Spoko prace ale ostatnia i przed najlepsze. Rób to dalej bo ci to dobrze wychodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Kolejne priv zlecenie, i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Skądś znam tą pierwszą pracę . Według mnie w tym Twoim drugim poście, wszystkie prace mają źle dobrane napisy. A szczególnie w tej drugiej pracy. Ale robisz postępy. Nie bijcie mnie nie znam się zbytnio na grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Pokombinowałem troszkę z filtrami i tak to wyszło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Prace takie sobie, też tak zaczynałem tylko pobierając obrazek dając kolor i napis i gotowe xDD. Słuchaj dam ci porady: 16 godzin temu, Mercus** napisał: Kolejne priv zlecenie, i jak? Rozciągnnełeś to jak gumka recepturka, tylko ją oszpeciłeś tak jakby. i ta flara na jej pośladkach tez nie pasuje. Napisy są jakie są. Praca z Vaderem, może być ale wątpię żebyś zrobił ją sam na warstwach jak tak to propsy. Zalecam ci pobranie cziocnek bo te deafaultowe są słabe @Wercia. i @Weronikaa wysyłały paczuszki masz 3 działy dalej. Co do prac takie sobie, popracuj nad estetyką, filtrami, kontrastem, barwą ciepłą/barwą zimną. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Pobaw się nasyceniem, barwą i kontrastem, a potem dodawaj efekty. Jak na razie nie widzę nic co by przykuło moją uwagę oprócz jakiś czerwonych czy zielonych prac z jakimiś tam "pierdolnikami". Popracuj Edytowane 26 Listopada 2017 przez Weronikaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Kolejne cuś, chyba nie jest takie złe nie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 11 minut temu, Mercus** napisał: Hmm? Rozdzielczość do pupy.Obraz jest rozciągnięty a powinien wyglądać orginalnie ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Słabiutko serio : / Edytowane 3 Grudnia 2017 przez Sasquatch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bequdas 30 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Mi się podoba sygnatura, avatar. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jak dla mnie prace takie sobie Ps. Poracuj nad kolorystyką Pss. Za chęci leci + xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) To tło trochę lipne :/ Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Mercus** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi