Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE]Podanie FataL

HsFataL

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:HsFataL
2. Imię:Damian
3. Wiek:15
4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6
5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak
6. Składka (tak/nie):jak będzie potrzeba
7. Link do swojego GameMe**: https://www.gametracker.com/player/HsFataL/212.91.26.61:27045/
8. Parę słów o sobie **:Witam mam na imię Damian.Mieszkam w okolicach Olsztyna.Mam 15 lat.Interesuje się  informatyką oraz częściowo pirotechniką :D
9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ gram na serwerku od pół roku trafiłem na niego bodajże poprzez liva od Besi  Mam dużo czasu na grę,jestem na serwerze prawie codziennie na forum troche rzadziej ale z byciem adminem to sie zmieni.Potrafie odróżnić cheatera od gracza w csa go gram od 2 lat.Przed csem go grałem w cs 1.6 ponad 6 lat,tak zacząłem grać w csa mając 7 lat xd i tak jakoś zleciało więc myśle że coś tam ogarniam.Znam prawie wszystkich adminów na serwerze wraz z właścicielem oczywiście pozdrawiam cie browar.W csa na mainie mam przegrane 1002h wliczając wszystkie smurfy i konta kolegów których się boostowało to będzie nawet 1,500h.
10. Steam_ID: STEAM_1:1:201159486 00:18 36 0 active 128000
11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:ile chcę 
12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):to i to może jedynie w święta nie gram,lub jak coś wypadnie :)
13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2 lata
14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Posiadałem
  • Like 1
  • Haha 1

Jako że czasami wbije na serwerek to pomogę ci @Browar w podjęciu decyzji :P

+/- Wiek

+ Osoba aktywna

+ Staż w csie

+/- Nawet nawet rozpisane podanie

+ Mikrofon

+ Składka

+ SB

Następnym razem przy pisaniu podania przeczytaj je jeszcze raz i popraw błędy, ponieważ niektóre zdania powinny być w punkcie 8 a nie 9, ale to taki mały szczegół. 😂

Jestem za daniem chłopakowi szansy :3 1 do max 2 tygodni okresu próbnego

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Fakt gracz ten na początku swojej gry na serwerze był mało ogarnięty, ale widać duża zmianę w jego zachowaniu pomaga administracji jest miły kulturalny i ogarnięty często widać cię na serwerze

Moim zdaniem Okres próbny  byłby w sam raz

• Like 1

Jestem na Nie.
Nagminnie łamie regulamin (np. dzisiaj rushowal przez 2 mapy), wyzywa randomowe osoby od cheaterów, mimo ze są słabe X-D .

• Like 1
  • Uwielbiam 1

Pamiętam Twoje początki na serwerze, nie było to przestrzeganie regulaminu, ale na ten moment widzę, że już jest ok. Dam Ci szansę, zgłoś się do mnie.

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało przyjęte.
Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności