HsFataL 7 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 1. Nick:HsFataL 2. Imię:Damian 3. Wiek:15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):jak będzie potrzeba 7. Link do swojego GameMe**: https://www.gametracker.com/player/HsFataL/212.91.26.61:27045/ 8. Parę słów o sobie **:Witam mam na imię Damian.Mieszkam w okolicach Olsztyna.Mam 15 lat.Interesuje się informatyką oraz częściowo pirotechniką :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ gram na serwerku od pół roku trafiłem na niego bodajże poprzez liva od Besi Mam dużo czasu na grę,jestem na serwerze prawie codziennie na forum troche rzadziej ale z byciem adminem to sie zmieni.Potrafie odróżnić cheatera od gracza w csa go gram od 2 lat.Przed csem go grałem w cs 1.6 ponad 6 lat,tak zacząłem grać w csa mając 7 lat xd i tak jakoś zleciało więc myśle że coś tam ogarniam.Znam prawie wszystkich adminów na serwerze wraz z właścicielem oczywiście pozdrawiam cie browar.W csa na mainie mam przegrane 1002h wliczając wszystkie smurfy i konta kolegów których się boostowało to będzie nawet 1,500h. 10. Steam_ID: STEAM_1:1:201159486 00:18 36 0 active 128000 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:ile chcę 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):to i to może jedynie w święta nie gram,lub jak coś wypadnie :) 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Posiadałem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Jako że czasami wbije na serwerek to pomogę ci @Browar w podjęciu decyzji +/- Wiek + Osoba aktywna + Staż w csie +/- Nawet nawet rozpisane podanie + Mikrofon + Składka + SB Następnym razem przy pisaniu podania przeczytaj je jeszcze raz i popraw błędy, ponieważ niektóre zdania powinny być w punkcie 8 a nie 9, ale to taki mały szczegół. 😂 Jestem za daniem chłopakowi szansy 1 do max 2 tygodni okresu próbnego Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bu[K[aJ 5 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Gram dozo na tym serwie i mało widuje tego gracza czyli bardzo dziwne moze ja na innym serwie gram? 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Fakt gracz ten na początku swojej gry na serwerze był mało ogarnięty, ale widać duża zmianę w jego zachowaniu pomaga administracji jest miły kulturalny i ogarnięty często widać cię na serwerze Moim zdaniem Okres próbny byłby w sam raz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelina 3 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Bardzo często pojawia się na serwerze więc to jest bardzo duży plus, miły, pomocny, ogarniety. Myślę, że poradzi sobie z obowiązkami admina . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada 98 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jestem na Nie. Nagminnie łamie regulamin (np. dzisiaj rushowal przez 2 mapy), wyzywa randomowe osoby od cheaterów, mimo ze są słabe X-D . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King 22 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Łamie regregulamin. Nie dawał i dalej nie daje dobrego przykładu innym użytkownikom którzy grają na servie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erii 37 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Jestem na Tak Aktywność Wiek +/- Moze sie przydać w opanowaniu graczy bo ostatnio duzo negatywów na serwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Pamiętam Twoje początki na serwerze, nie było to przestrzeganie regulaminu, ale na ten moment widzę, że już jest ok. Dam Ci szansę, zgłoś się do mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi