bieberlOve[x] 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nick:bieberlOve[x] Wiek:12 Doświadczenie:Dobre Dlaczego ty:Wiem, że mam trochę mało lat, ale jak na tyle to sporo potrafię. Wracam po długiej przerwie do Was. Twoje prace[5]: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Zapraszam do OCENY !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 NA nie prace niczym nie zachwycają do niektórych dodałaś tylko napis render źle wtopiony bo jak się robi prace to rób staranie i estetycznie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Doskonały się znalazł .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 ja jestem na nie , jak dla mnie masz za mało lat i prace niczym szczególnym nie zrobiły na mnie uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nie. Do wieku nie powinno się przywiązywać wagi. Osobiście nie mam nic do Ciebie, ni do wieku twego, ale chodzi tu o wysoki poziom prac, którego niestety nie prezentujesz. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Na nie , byłaś grafikiem i nie zostałaś zdegradowana , między innymi za to , że podkradałaś czyjeś prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nie prawda. Sama zrezygnowałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Rowniez na nie!Nie ogar bez urazy.prace nie sa doskonale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nie ogar to sobie mów do kogoś innego. Nie mnie będziesz tak obrażał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Chyba napisalem bez urazy?Czytac nie umisz.?Moim zdaniem poprostu naj w swiecie nie zaslugujesz na ta range tyle .! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jeżeli napisałaś podanie to uszanuj decyzję wszystkich użytkowników, tymi zbędnymi postami tylko pogarszasz sobie szansę na pozytywne rozpatrzenie podania i tracisz zaufanie innych. Ja jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Sabinka, w regulaminie jest napisane, aby się nie wyrażać w swoich podaniach, nie kłóć się więc z innymi. Ja jestem na nie, z powodów które już wymieniłam w twoim wcześniejszym podaniu. Prace nie robią szału, dopiero wróciłaś na forum po długiej przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 13 lat kandydata świadczy że nie może on byc dobrym grafikiem, taka moja opinia. Grafikiem można nazwac kogos kto to robi to przynajmniej od 10 lat, i jego prace zasługują na podpis jego nazwiskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 CLOSEZa dużo na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi