Sznycelek 0 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Nick: SznycelLink do SSów: nw czemu nie dostałem ss'ówWycinek z konsoli(bez IP)*: chyba o to chodzi Wzór: nie mogę tego skopiować a ssy mi się screen nie chce zrobić w paint mam czasny ekranSerwer: dd2 1.6 Link do bana: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Bana to ty nie masz w bansie. Spróbuj zrestartować router/modem. Jak nie pomoże to zapraszam do działu https://forum.cs-classic.pl/forum/319-pytaniaproblemy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi