boblee 202 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Typ Pracy: SygnaturkaWymiary: 600x250 (donator)Render, Stock:Napis/y: HIROTOTematyka: KrajobrazKolorystka: Barwy ciepłe, jasne.Inne: Dzięki za każdą pracę, sam bym se zrobił ale oczywiście dupy mi się nie chce ruszyć bo gram ciągle w PUBG'a. @Wercia. Prosiłem o barwy ciepłe nie o zimne, lecz mi się podoba, zaczekam jeszcze na innych. Edytowane 8 Grudnia 2017 przez hiroto ten krul ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dobra do zamknięcia. Dzięki za pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi