kicekx12 0 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 hej, szukam firmy polskiej oferujacej serwery dedykowane, najlepiej z pomocą administracyjna ze strony firmy dodatkow ozalezy mi na polskiej lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cohunek 0 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 a ile chcialbys na tych serwerach slotów? to ma byc jeden serwer? więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicekx12 0 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 ilość ramu , procesor etc mnie nie interesuje bo sie na tym az tak nie znam chec odpalic 3 serwery po 16 - 28 slotów i tyle, najlepiej jakbym mogl sie kogos proadzic jakie paramtetry powinny byc zagwarantowane pdo takie serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cohunek 0 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 wydaje mi się że na spokojnie możesz z oferty : https://serwerydedykowane.pl Mają wszystko to czego Ci trzeba W ofercie z DirectAdminem otrzymujesz pełną pomoc ze strony administracji firmy, dodatkowo ich firewall to klasa sama w sobie. Podczas ataku twoje serwery nie znikną magicznei z list online jak w przypadku, niektórych firm, które takze oferuja w swojej ofercie firewall. Dobry jakos.ciowo i wydajnościowo sprzet na pewno przelozy sie na dobra rozgrywkę na serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi