Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga - Hiroto. :>

tsukuyomi

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: TomeK.

2. Kto zawinił? (admin/gracz): Strażnik.

3. Nick oskarżonego: Hiroto.

4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:170353748 ( Nie wiem czy dobre, ale jeśli nie to macie )

5. Data i godzina zdarzenia: 2017-12-02 07:43  -  2017-12-02 08:26

6. Mapa: ba_jail_sand_final_beta2

7. Opis sytuacji: Hiroto wbija i wyzywa bez powodu gracza, robiącego freekilla. 

8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Demko

9. Wynik/numer rundy/czas: Pozostało do końca mapy 20 minut. Numer rundy: CT 0 : 10 TT

@hiroto ten krul ^^ - Proszę Cię, teraz i przedtem te twoje żałosne tłumaczenia i przeprosiny. Już straciłeś guarda parę razy i znowu swoją szansę zmarnowałeś. 

Edytowane przez TomeK.
  • Like 3
  • Haha 2
  • Zmieszany 7

Przyznaje sie do winy, mogę być odpowiednio ukarany stratą stawnowiska. Ale czy wiem czy ten obcokrajowiec poczół się urażony tego nie wiem. Ale jak wcześniej wspominałem przyzjanję się, że go obraziłem (chyba)

P.S Faktycznie troche mnie poniosło ale byłem zdenerwowany i Doskonały mi pisał ze jakis obcokrajowiec robi freekille w ct.

Edytowane przez hiroto ten krul ^^
  • Like 2
  • Dziękuję 1
  • Haha 1
  • Zmieszany 4
  • Uwielbiam 1

Byłem wtedy wyzywał ale to według mnie było w formie bardziej żartobliwej :P zresztą kim kolwiek on był nie znał Polskiego i nawet pewnie nie wiedział o co chodzi więc damnie o bezsensu pisanie skargi xd 

P.S sr za błędy.

• Like 1
  • Dziękuję 1
  • Uwielbiam 1

5 minut temu, ZbigniewStonoga napisał:

Byłem wtedy wyzywał ale to według mnie było w formie bardziej żartobliwej :P

Może nie koniecznie brzmiało to żartobliwie ale naprawde jest tylko człowiekiem mógł mu się zdarzyć gorszy dzień wymsknęły mu się dwa słowa ale od razu potem przeprosił poza tym jak napisałeś był obcokrajowcem i pewnie nic nie zrozumiał więc jak dla mnie trochę przesada z tą skargą.

• Like 3

Jak dla mnie to trochę bez sensu pisanie skargi jeżeli sprawa wgl cię nie dotyczy, skoro osoba, która została obrażona skargi nie złożyła, to znaczy, że nie poczuła się urażona, bądź nawet o tym nie wie LUB pisane skargi to dla niej strata czasu.. Poza tym ci wyżej piszą, że on od razu przeprosił i nie zdarza mu się takie coś codziennie..

• Like 4
  • Dziękuję 1
  • Uwielbiam 3

Jako, że osoba pokrzywdzona była obcego pochodzenia, została ona poinformowana w jej ojczystym języku o zaistniałym zdarzeniu oraz przyjęła przeprosiny od @hiroto ten krul ^^

A skoro sytuacja została wyjaśniona, skarga zostaje odrzucona

• Like 7
  • Uwielbiam 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności