BiAŁy 16 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Imię : Artur Wiek : 15 ale rocznikowo 16Ilość spędzonych godzin na forum : Bardzo długo Doświadczenię w kwestii: Myślę że się nadam Wywiady/dzienik/tygodnik itp. : Wywiady ponieważ mało ich coś trochę teraz Znajomość z większością użytkowników : Tak Dlaczego ja ? : Znam język Polski ortografię także dobrze się uczę . 1.Minimum postów 60(małe wyjątki) JEST2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki) JEST3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) JEST4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) JEST5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) JEST6.Minimalny wiek 15 lat. JEST 7.Wywiady może robić TYLKO REDAKTOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 TAK - chłopak ogarnie - wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jestem na tak - Wiek - Znajomość ortografii - Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Oczywiście ze tak:) spełnia wymagania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wywiady zajęte ostatni raz piszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 a co jest wolne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jestem na tak. Ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Pasuje zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> brak zainteresowania<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi