Arow 198 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Twój nick: Shadow Nick oskarżonego: Mlody_Desperados_ IP/SID oskarżonego (komenda status): To admin. Godzina i data przewinienia: 23:49/23:50 Opis sytuacji: Admin zbanował mnie za "obraze admina" nawet jesli tego nie zrobiłem. Dowody (demo, SS, świadkowie): Logi bądź mój wycinek z konsoli Shadow killed MISZCZKUNKFUNK with knife Wpisz /respawn by kupic odrodzenie Shadow : ty kurwa Shadow : ale mam lagi Shadow : XD [*VIP*] Mlody_Desperados_ : ty [*VIP*] Mlody_Desperados_ : kurwa [*VIP*] Mlody_Desperados_ : zaraz wyjdziesz Shadow : bo co Wpisz /fps , aby szybciej skakac! [EXP] Na serwerze dziala zwiekszony nocny EXP W GODZINACH 21-06 Shadow : jest po 22 Shadow : mozna klac Shadow : wiec utkaj Shadow : [*VIP*] Mlody_Desperados_ : ohoh [*VIP*] Mlody_Desperados_ : dobrze [FB]: Gracz [Shadow] zostal zbanowany na [3 godzin]. Powod [Obraza admina] Shadow : ssij Shadow : pale Wpisz /s lub /sklep by wejsc do sklepu [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Shadow ||| IP: 79.185.92.118 ||| Steam ID: STEAM_0:1:148446087 ||| Powod: Obraza admina ||| Nalozono: 09.12.2017 - 23:48:50 ||| Czas bana: 3 hours ||| Mapa: map ||| Pozostalo: 3 hours ||| Ban wygasa: 10.12.2017 - 02:48:50 [CSC]-------------------------------------[CSC] Mlody_Desperados_ killed Shadow with mp5navy Shadow : XD MP3_InitStream(44, sound\misc\cscDR29\3.mp3) successful Kicked by Console: "Zostales zbanowany. Sprawdz konsole." Kicked :"Zostales zbanowany. Sprawdz konsole." Host_EndGame: Server disconnected Uwagi (opcjonalne): Proszę o skrócenie bana do 3 godzin ( (Dostałem na tydzień) za to ssij pałe) Oraz o zwrócenie uwagi administratorowi bo taka akcja dzieje sie juz moze 3 raz 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Admin dostaje ostrzeżenie,Ban skrócony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Słowa "ty kurwa" powtórzyłem po nim żeby wiedział o co chodzi Shadow : jest po 22 (można przeklinać po 23 ale bez przesady) Shadow : mozna klac Shadow : wiec utkaj mnie to nie obchodzi, przeklinałeś "więc utkaj" może przesadziłem, że to obraza ale poczułem się obrażony więc dostał bana(dałem mu tylko na 3h), po banie wpadł w agresję i zaczął mnie obrażać to dołożyłem mu tydzień żeby sobie odpoczął, nie widze nic w tym złego obraził administratora więc musi być jakaś kara Edytowane 10 Grudnia 2017 przez Mlody_Desperados_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi