Stary Niko 68 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Twój nick: Niko Wiek: 16lat Kilka słów o Tobie: No dobra Mam na imię Nikolas zamieszkały w Niemczech lubię sport i gre w cs 1.6 jak i w go Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Po to aby banować graczy którzy łamią regulamin. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Oczywiśćie ze tak Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): a bo ja wiem tera z 4/10 ale amx szybko się przypomina Staż w grze: nwm nie licze Link do Twojego GameTrackera:https: //www.gametracker.com/player/Niko/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): W tygodniu od godziny do 4h , w weekendy od 3h-5h Czy uiścisz składkę adminowską?: po świentach napewno ale nie tera 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Tu nie ma co czekać :D.Pisz PW. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi