Z buta wiezdza 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 1.Twój Nick: Z buta wiezdza 2.Nick admina/gracza który zawinił: Fircu 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: około 11.40 02.04 .2013 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): powinno być HLTV osoby obene na serwie. 6.Opis sytuacji: Tak gościu był w TT jakiś napisał "dacie sie zabic bo mam maly lvl" i CT mu sie dawało aż jakiś gościu z małym lvl z CT zabił terroryste. Dostał bana za "LAMIENIE" co ta za powód.Taka sytuacja miała miejsce 2 razy. Aż wkońcu ja byłem w TT napisałem czy da się ktoś zabić bo mam 134 lvl. Fircu przeszedł mape i zabił mnie a wpisałem /free . To czemu on sobie nie da bana za lamienie .Pózniej nie wytrzymały mi nerwy jak to często bywa i go bluzgałem i ban na 3h .Moim zdaniem faworyzuje i powinien się ogarnąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No powienien sie ogarnac niech nie mysli ze jesli ma admina to wszystko mu wolno :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 yyy CT nie musi się dawać TT. Rozumiem że ban "LAMIENIE" to był za to że gość z CT go zabił tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Za takie coś powinien stracić adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Upomnienie wystarczy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No to się przyłącze dostałem bana od Fricu [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Fircu [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Lamienie' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:18982685' [AMXBans] Your IP: '46.113.161.240' [AMXBans] ======================================= Nie wiem o co chodzi,co to za powód lamienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Taki, że nie ogarniałeś gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ja się tu pytam gości i rozdawał bany za lamienie, z powodu że go CT zabijało. Nadużywa adma, adm powinien być mu odebrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 TeRRorKa doszedłem do TT zacząłem go bić po chwili BAN ... Więc nie rozumiem ban za nic .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dziekuje wszystkim za wyrozumiałość. Żeby nie było mi sie ban za używnie wulgaryzmu należał. Skarge niezbyt czytelnie napisałem to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Siwy, podeślę, Karolkowi, jak możesz zamknij temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Jeszcze jedna skarga i Pan Fircu wyleciJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi