Z buta wiezdza 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zioło Matiasa-chcę żeby pogorszyć ten perk do 1/2 ponieważ rundy mogą się ciągnąć w nieskończoność 3 osoby w CT i 3 osoby w TT i runda trwała jakieś 5 minut. Wiele osób chce żeby ten perk był pogorszoy. Zaprasz do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ja tam jestem za, bo nie moge patrzeć na to ziolo, albo je wycofać, albo usunać ;> Jeb Granat tak samo, kupuja sobie granaty w sklepie, i koxy. Albo usunać granaty ze sklepu ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Będą i tak zmiany i tak. A wystarczy zablokować sklep i nie będą kupować terrorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ale po co ;D Perki będzie trzeba kupić ;< Granaty niech usuna i bd git ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Też popieram te 2 perki są nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Chyba zioła matiasa juz nie ma. A resztę pisać w odpowiednim temacie bo polecą warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi