Z buta wiezdza 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Co ile jest reset AP ?Co ja wchodze na serwa to mam 5 AP a czasami jak grałem dochodziło mi do 300 to ja sie pytam to co ile jest reset? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie możliwe, że miałeś 300, ap, dzisiaj chyba trwaja jeszcze prace nad serwerem, to sie nie powinny bugować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie wiem co tu jest, ale za AP się kupuje te granaty, bazooki czy te inne "dodatki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie dzisiaj 29.03.2013 miałem tyle. Przyznaje wtedy maniaczyłem byłem 3h na serwie bez przerwy a póżniej znów lecz na serio co wyjście z serwera traciłem AP. Jeszcze pytanie ja i CS-BonusikRPK min nie możemy kłaśc a mamy bindy ustawione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Siwy, kupuje się, ale nie powinny się bugować aż po 300 ;> Tylko po 30-40 ;> Chodz na zm siwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Miałem 400 zbierałem 4 dni na to. a mam 300. 100 zniknęło a nic nie kupowałem. Chyba Zacznę ss'y Robić. A w sklepiku tak drogo że JPRDL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W sklepiku jest tanio, a ammo packi bardzo łatwo wbić A reset ap był, ponieważ był restart serwera i możecie się jeszcze spodziewać kilka takich resetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W Sklepiku Tanio ? 100 Ap za Za Bombę. ^^ Pomyśl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 może reset był al wytłumacz czemu ja co runde mam reset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Bootek Ty chyba masz tanio w monopolowym na placu.. ^^ Bo w sklepiku drogo jest. Z Buta nie wiem... Też Tak Samo miałem.^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 100 ap drogo ? Na innych servach masz po 300 ap więc nie wiem z czym masz problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tak... ^^ Bo ja nie mam Vipa i nie zbieram to w 15 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Mi zapisuje AP^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 A mi nie I tak o to dziś straciłem wszystkie Ap jakie miałem. ^^ A nie wydawałem. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 mi też zapisuje, a moim zdaniem bomba powinna być za 500 ap bo to jest głupie że ledwie 100 kosztuje... dziś koleś 10 bomb rzucał bo tanio stoją, A co do AP to może masz zmienne IP ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ap jest na nick nie ip z tego co wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie mam Zmiennego. ^^ Nie Ogarniam.. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jak Ap mi się zapisuje na IP które mam zmienne to jak mógł bym to zmienić żeby mi się zapisywało na steam lub na nick? PS: nie korzystam z zmiennego IP żeby grać na aktywnym jak coś. Żeby nie było podejżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dlatego masz reset ap bo ktos wbija na twoim nicku i co marni ap kup sobie rezerwacje nicku w sklepie /c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi