MiszczKunk 79 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Nick: MISZCZKUNKFUNK Wiek: 17 Kilka słów o Tobie: Jestem miłą osobą pochodzę z województwa Lubelskiego.Jestem uzależniony od słuchania muzyki. Dużo pomagam i jestem bardzo aktywną osobą, gram w piłkę nożną i chodzę na siłownię, endurowiec. Jestem bardzo zabawny i można się ze mnie pośmiać. Bardzo też uwielbiam jeździć nad morze.Endurowiec. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Staram się o funkcję admina dlatego, że najczęściej nie ma admina wtedy kiedy trzeba. Więcej ludzi do pracy zawsze się przyda. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: tak Link do Twojego GamTrackera: https://www.gametracker.com/player/MISZCZKUNKFUNK/193.33.176.143:27015/ Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 7/10 Staż w grze: ponad 5 lat Ile czasu możesz poświęcać serwerowi?: Codziennie po pare/parenaście godzin. Jeśli chodzi o składki to z miłą chęcią będę wspomagał. 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Na tak, dużo gra i dużo pomaga + składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Nie ma co czekać,potrzeba adminów.Zapraszam na PW. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi