Dynamo 0 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Nick: DynamoLink do SSów: http://www67.zippyshare.com/v/havWQa0t/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: To jest ban na CTSerwer: JailBreakLink do bana: To jest ban na CT i nie ma na liście banów. Proszę o UB na CT. Bana dostałem dlatego,że ustawiłem się do kolejki po czym przeniosło mnie do ct i chciałem się przyglądać pracy Prowadzącego jako strażnik ale zostałem zbanowany za nieogarnianie. Proszę o zrozumienie, jestem nowy i się uczę. Pisałem prośbę o UB w dziale: Prośba o UB ale kazano mi tutaj napisać w dziale którego dotyczy ten ban Dynamo Edytowane 17 Grudnia 2017 przez Dynamo błąd ortograficzny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Tu masz temat informujący jak możesz się od takiego bana odwołać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Napisz jeszcze raz odwołanie stosując się do tematu, o którym wspomniał @Mercus** Ten temat zamykam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi