Long way to hell 13 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 1.Twój Nick:Long way to hell 2.Nick admina/gracza który zawinił: BOOTEK 3.Admin/Gracz : BOOTEK 4.Data i godzina: 13:50-13:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): caly server moze to potwierdzic miedzy innymi Na'Vi i **Blancik** 6.Opis sytuacji:Admin bootek gral caly czas gdy mu napisalem na u@ nic z tym nie robil no to troche przyspamowalem az wkoncu zareagowal wszedl na specta pisze mu na u@ nick aimera a ten poprostu wyszedl z csa. nie wiem jeszcze jaki admin bawi sie y@@ poniewaz jakis admin pisal na swoim czacie cos takiego @@ mam chujhacka itp prosze o ogarniecie administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jak dobrze wiem, bootkowi nie czyta steama, czyli adma nie ma. w pkt 3. ma być admin/gracz a nie nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 przepraszam za pkt 3 mój bład siwy ale z tego co mi wiadomo on ma admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Po 1 to wszyscy na u@ pisali, że ja ma wh i aima Po 2 ja tego nie pisałem jak nie wierzysz wuwunio może sprawdzić w logach Po 3 to wyszedłem z cs'a bo musiałem iść do sklepu @edit A poza tym co mi grozisz, że stracę admina za to, że banuje za pingi ? Pierw ich kicknołem, a potem banowałem na 5 minut, a ty odrazu z wielką agresją "chcesz kurwa stracić admina botek". Płaczesz teraz o byle co bo Ci nie dali szansy jako admin ? Żałosne .. @edit Poczytaj regulamin i potem mi płacz, że banuje za ping http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/2481-bany-za-co-i-na-ile/ punkt 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dobrze mówi Long grałem wtedy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: OstrzeżenieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi