Essa 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 1.Twój Nick: Essa 2.Nick admina/gracza który zawinił: Gracz Arcio 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: Przed Chwilą. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Cuzco i zapewne w HLTV. 6.Opis sytuacji: Gramy sobie i pewnej rundzie poszło mi dobrze i rzuciłem Bombę bo grałem zombie (Tym nowym) i Po chwili pisze na Czacie Essa Ty Szmato a potem przez mikrofon zaczął wyzywać Cuzco czy tam innego gracza. To ma być opiekun Serwera ? Jeżeli tak to podziękuję. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Bleee` 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dokładnie , tak nie powinien się zachowywać opiekun serwera ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jaki kurwa opiekun serwer?Gdzie jest napisane że jest on opiekunem serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To wejdź na Serwa i Zobaczysz że wszyscy Ci powiedzą że On głosił że jest Opiekunem... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 On ma tylko vip'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 A Pierd**** za przeproszeniem że jest Wielkim Opiekunem Admina chwalił się każdemu że Ma Opiekuna i Admina. ^^ Ogarnijcie Go... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 no no. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 http://zapodaj.net/b...31fb9b.jpg.html Zobacz jak ładnie kłamie. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi