Marina. 1 405 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Czy jest taka piosenka, której tekst wydaje się napisany dokładnie o tobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Jasne, że nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Gdybym się zastanowił, to napewno bym taką w mojej pamięci znalazł, która mówi o mnie. Więcej piosenek jest takich jakbym ja sam je napisał xD np: Quebonafide ft. K-Leah - Ile mogłem Edytowane 19 Grudnia 2017 przez SharD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Wiele jest takich piosenek. Są nimi na przykład: Peter Gabriel - My body is a cage Hurt - Załoga G Johny Cash - Hurt The Who- Behind Blue Eyes -.-/ Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Huczin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Polska wersja odmieniec :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zalezy od dnia i sytuacji Jak u kazdego (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Tak 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Cytuj Choć wiele w życiu przespałem, przećpałem i przechlałem Niczego nie żałuję, c'est la vie, ten tekst to testament Więc spalcie moje zwłoki jak cienką kartkę z tuszem I rozsypcie prochy, niech popędzą z wiatrem w głuszę Zostawiam Ci muzykę, więc w zamian biorę Twą pamięć Te płyty są jak klisze, pełne moich zdjęć bez ramek Więc zrób, co chcesz zrobić dziś, bo zabraknie jutro dni Ci A teraz uczcij mnie proszę jedną czwórką ciszy Pork Pores Porkinson - Śmiertelnie Poważnie W skrócie, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 A w szczególności refren: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungSasha 11 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Oczywiscie. Bob Sinclar feat. Akon - Til The Sun Rise Up (Official Music Video) sasha xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 No peweks. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi