Wiem 1 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 1. Nick: adam7070. 2. Imię: Adam. 3. Wiek: 15. 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Posiadam. 6. Składka (tak/nie): nie. 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/m/playerinfo/682761/info?b=https://classicffa.gameme.com/m/servers/csgo/15/1?uid=b4d8c0be1160992ba7d3a6807890f52d. 8. Parę słów o sobie **: Kocham piłkę ręczną i książki przygodowe. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Często gdy jestem na serwerze nie ma żadnego admina, wtedy wiele osób wchodzi na TXT i się wyzywa. Od jakiegoś czasu rzadko widuje też jakiegoś admina na serwerze. 10. Steam_ID: STEAM_ 0:0:114957569. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ok. Od godziny 16 do 22 (w godzinach porannych w weekend). 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze i weekendy. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 550 godzin. 13. Czy posiadałeś już admina?: Tak posiadałem (na tym serwerze) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Nikt sie nie wypowiada. To zle wrozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Moim zdaniem adminów na serwerze na chwilę obecną wystarczy bo są na serwerze, i to często... A ja nawet jak wchodzę na serwer nie słyszę by ktoś na kogoś się skarżył. Na forum też żadnych skarg na graczy nie było ,więc nie wiem o czym mówisz. Jak ich nie ma w grze, to i tak wystarczy napisać bo zazwyczaj ktoś jest online. Pozatym: Wiek - Od niedawna coraz rzadziej zaglądasz na serwer. Mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosty 17 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 W dniu 31.12.2017 o 03:30, Samobójca napisał: Moim zdaniem adminów na serwerze na chwilę obecną wystarczy bo są na serwerze, i to często... A ja nawet jak wchodzę na serwer nie słyszę by ktoś na kogoś się skarżył. Na forum też żadnych skarg na graczy nie było ,więc nie wiem o czym mówisz. Jak ich nie ma w grze, to i tak wystarczy napisać bo zazwyczaj ktoś jest online. Pozatym: Wiek - Od niedawna coraz rzadziej zaglądasz na serwer. Mała aktywność na forum W stu procentach się zgadzam i z tego co pamiętam to nie dawano odrzucono twoje podanie co znaczy że narazie nie potrzeba adminów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi