Yebac 0 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 1. Nick:Yebac'♪ 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 15 za 3 mc'e 16 4. Znajomość komend admina (0-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Od paru dni niestety nie :/ 6. Parę słów o sobie **: Jestem Kacper, mam 15 lat , głownie interesuje sie informatyką, oraz e-sportem. Mecze Virtusów śledze od prawie 2 lat:) 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ostatnio na serwerze dzieje się zle, wiele osób nie spełniających warunków nadużywa mikrofonu, dzisiaj 3 osoby grały na Wh/spinbocie i nikt z tym nic nie robił pomimo informacji na forum ;/ A także chciałym pomóc w rozwoju serwera:) 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Codziennie spedzam tu od 1,5h wzwyż. 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15/16-22 Weekendy 9-22. 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ok. 2.5 godzin (na innym koncie miałem 1.5k godzin) 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jestem na tak ponieważ przydał by się Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Na serwerze jest szybka rekrutacja. Proszę tam napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi